Orgatec

Van dinsdag 23 t/m zaterdag 27 oktober staan wij op de Orgatec beurs in Koelnmesse, Köln, en daar hebben we jou graag bij! We zullen u verrassen met maar liefst twee wereldprimeurs, namelijk de 706+ en een volledig nieuw high-end bureaustoelen programma. Je kan ons vinden in Hal 6, gang A, standnummer 021 en 011.

Van dinsdag 23 t/m zaterdag 27 oktober staan wij op de Orgatec beurs in Koelnmesse, Köln, en daar hebben we jou graag bij! 

De afgelopen twee jaar hebben wij niet stilgezeten en ons stormachtig ontwikkelt waardoor wij u kunnen verrassen met maar liefst twee wereldprimeurs! Eén daarvan kunnen wij alvast onthullen in de vorm van de 706+, een aanvulling op onze succesvolle bureaustoel 706CS.

Daarnaast presenteren wij vol trots een volledig nieuw High-End bureaustoelen programma. We onthullen dit nieuwe brand feestelijk op dinsdag 23 oktober a.s. om 10.00 uur op onze stand. 

Kortom, een bezoek aan onze stand mag u niet missen en laat u al smullend van de culinaire hoogstandjes van een top chef op onze stand verrassen!

Net als voorgaande jaren zijn wij te vinden in Hal 6, gang A, standnummer 021 en daarnaast standnummer 011. Tevens heeft u de mogelijkheid om hier uw “jas of tas” achter te laten, zodat u met uw handen vrij over de beurs kunt lopen.

Wij kijken uit naar uw komst naar de Orgatec in Köln en wij zien u graag op onze stand!